Táltos Szülőkör Egyesület

Segítse adományával a hátrányos helyzetű gyerekeket!
Adószáma: 18463536-1-06

Bővebb információ >>

Táltos Szülőkör Egyesület

Sajtó

Forrás: Promenad.huA tavaszi szünet előtti utolsó napon, tehát szerdán, húsvéthoz köthető programokkal hangolták a közelgő ünnepre a gyerekeket a hódmezővásárhelyi Táltos Iskolában.

 

Bővebben: "Nyúl-olimpia" a Táltos Iskolában

Forrás: Promenad.huEmpatikus tanárok, változatos tanórák, sok-sok játék várja a vásárhelyi Táltos Iskolában a tanulókat. Erről beszélgetett a csütörtöki Napraforgóban Molnár Ernő, a Táltos Iskola munkaközösség vezetője, Csikós Andrea, a leendő első osztályosok tanítója, illetve Józsa Enikő angol nyelvtanár.

Bővebben: A gyerekek tehetségének kibontása a lényeg a Táltosban!

Forrás: Promenád.huSzeptemberben nyitott Hódmezővásárhelyen a Starkids óvoda, egy minden elemében különleges magánovi, ahol a szülők szeme fénye igazán jó kezekben, különleges törődést kapva élheti át élete egyik meghatározó időszakát, az óvodás éveket. Ebből az apropóból a Rádió 7 vendége volt Ráczné Komlósi Virág a Starkids Óvoda szakmai vezetője, valamint Kiss Erika óvónő.

Bővebben: Starkids, ahol különleges figyelmet kap a gyerkőc

Forrás: Promenád.huTizenhét nyolcadik osztályos diák vett ma búcsút a Táltos Iskola Hódmezővásárhelyi Tagintézményétől, ám a tanulástól nem, kivétel nélkül, mindannyian folytatják tanulmányaikat, a legtöbben gimnáziumban.

Pénteken délután öt órakor kezdődött a Táltos Iskola Hódmezővásárhelyi Tagintézményében a ballagási ünnepség, és az évzáró. Egy nyolcadik évfolyamos osztályt búcsúztattak, összesen tizenheten fejezték be tanulmányaikat az intézményben – tudtuk meg Vágvölgyi Attilától, a tagiskola vezetőjétől.

Bővebben: Elbúcsúztak a Táltos Iskola végzősei

1. oldal / 3

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéséhez és a látogatói statisztikához.

Elfogadom

Facebook oldalunk

Belépés